Tuesday, September 25, 2012

Από Ανάγκη, από Αγάπη




Τα podcasts ξεκίνησαν από δική μου ανάγκη. Καθαρά κι εγωιστικά. Κι ούτε προσδοκούσα τίποτα. Κάπου προφανώς συνάντησαν μια δική σας ανάγκη και τη μάζεψαν από τον δρόμο. Και πήραν η μια την άλλη από το χέρι και πάνε. Όπου και για όσο. Χωρίς προσδοκίες. Από ανάγκη. Κι αυτό σημαίνει εμπιστοσύνη.


Και τώρα χωρίς προσδοκίες πάω. Από ανάγκη πάλι. Μπορεί να το έχετε προσέξει, μπορεί και να μην. Στο http://knightsnight.podbean.com που είναι η σελίδα που φιλοξενεί τα podcasts υπάρχει δεξιά ένα "donation" button. Είναι ενεργοποιημένο από την πρώτη ημέρα, αλλά δεν είχε χρειαστεί να σας μιλήσω γι αυτό. Όποιος θέλει και μπορεί (γιατί ξέρω ότι είστε πολλοί που θα θέλετε και δεν θα μπορείτε) μπορεί να το πατήσει (αφού πρώτα αλλάξει την επιλογή από δολλάρια σε ευρώ). Και μπορεί να βάλει μια συνδρομή. Μπορείτε να βάλετε από 1 ευρώ μέχρι όσο θέλετε. Και έτσι συνδράμετε. Και για να καλυφθεί η δική μου συνδρομή προς το podbean που είναι 20$ το μήνα για να έχω τον απαραίτητο διαθέσιμο χώρο και για να καλυφθούν ενδεχομένως προσωπικές μου ανάγκες. Η συναλλαγή γίνεται μέσω paypal και είναι απολύτως ασφαλής, μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.

Προσοχή. Δεν αλλάζει τίποτα από όσα ξέρετε μέχρι τώρα. Τα podcasts θα ανεβαίνουν κανονικά. Περίπου ένα την εβδομάδα. Θα μπορείτε να τα ακούτε και να τα κατεβάζετε όπως και πριν.

Όποιος όμως βάλει έστω και ένα 1 ευρώ γίνεται αμέσως συνδρομητής. Που πάει να πει ότι για τον μήνα που έκανε τη δωρεά θα λάβει στο e-mail του ένα ακόμα podcast (στο τέλος του μήνα), ολοκαίνουριο και αποκλειστικό, το οποίο δεν θα ανέβει στο site. Θα είναι αποκλειστικά για τους συνδρομητές.

Τα podcasts θα συνεχίσουν όπως ξεκίνησαν. Από ανάγκη. Κι από Αγάπη που συνάντησαν στο δρόμο τους. Χωρίς προσδοκίες. Ευχαριστώ που με έχετε κάνει να πιστέψω ότι, μάλλον, κάτι κάνω καλά. Σας το χρωστάω.

No comments: